Brod + Apartman

Od naših klijenata sve češće dobivamo upite za najmom broda i apartmana ili broda i kuće u kompletu.

Zadovoljstvo nam je što i to možemo ponuditi. U našoj ponudi imamo prekrasne apartmane i kuće iznajmljivača čiji smještaj oglašavamo i možemo preporučiti, a u kombinaciji s nekim od brodova iz naše flote. Kod takvih ponuda odobravamo i specijalne popuste na cijene iz cjenika naših brodova te ćemo Vam sa zadovoljstvom poslati konkretnu ponudu na temelju Vašeg upita.

Pogodnost takvih aranžmana i u tome što su sve kuće ili apartmani iz ponude smješteni u neposrednoj blizini veza ili bove za brod.

Prekrasna, nova i luksuzno opremljena kuća za odmor, nalazi se samo 20 m od mora. Pruža potpuni komfor i ugodan boravak za maksimalno 6 osoba. Stambena površina iznosi 110m2, terasa  u prizemlju 30m2. U prizemlju je kuhinja s velikim dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu te WC, na prvom katu kuće su dvije spavaće sobe i kupatilo, a na drugom je soba s kupatilom te terasa s direktim pogledom na more. Svaka je etaža klimatizirana, ima SAT TV, WiFi, gril na terasi u prizemlju te privatni parking ispred kuće. Vez za brod udaljen je 180 m od kuće.

Web stranica 1

Ovaj prekrasan novi apartman nalazi se na samom moru, tek 20 metara udaljen od male plaže. Apartman ima dvije spavaće sobe, kuhinju s velikim dnevnim boravkom, kupatilo (tuš + wc), odvojeni WC i terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolicu. Sve su sobe i dnevni boravak klimatizirani, ima SAT TV, WiFi a ispred kuće je i privatni parking. Vez za brod nalazi se 2 km udaljen od kuće.
Web stranica 1

Web stranica 2

Kuća s pet apartmana za 2 – 4 osobe, izgrađena u tradicionalnom dalmatinskom stilu, nalazi se u mirnom dijelu mjesta, idealnom za obiteljski odmor. Svi su apartmani klimatizirani, imaju SAT TV i WiFi, ispred kuće je veliki natkriveni parking. Udaljenost do mora i veza za brod iznosi 150 m.

Web stranica 1

Web stranica 2