unnamed

Rent a smart

Smart For Two mali je automobil a ipak dovoljno velik i prostran za dvoje. Ekonomičan, brz i siguran. Idealan za vožnju po gradovima, gdje je problem parkinga i slobodnog mjesta za parkiranje, ali isto tako i za obilazak prekrasnih otoka, odlazak na plažu ili shopping.

Iznimna agilnost, mali krug okretanja, mnogo komfora i pametne funkcije odlike su ovog malog automobila.

Sa Smartom, manje je više!

Saznajte više!

rent

Rent a scooter

Idete na odmor i planirate dnevni ili višednevni izlet u Zadar i okolicu? Želite uživati u svim blagodatima lijepog vremena, napraviti jednu opuštajuću vožnju ili romantični piknik a da se pri tom ne morate brinuti oko parkirnog mjesta i gradske gužve? U tom slučaju naši su skuteri idealno rješenje!

Saznajte više!

Rent a boat

Ako ste ljubitelj morske avanture, brzine i pri tome i sigurne plovidbe, ako tražite nova iskustva i doživljaje, onda su naši brodovi pravi izbor za vas! Naša mala ali moderno opremljena flota udovoljit će vašim željama i vašem budžetu.Rezervirajte već sada svoj brod!. Veselimo se vašem javljanju!

Saznajte više!

Dnevni izlet jedrilicom

Kako biste istražili barem neke od bezbroj prekrasnih hrvatskih otoka, plaža i uvala, organiziramo za Vas jednodnevne izlete jedrilicom s našim skiperom. Rute se mogu odabrati po vašoj želji uz dogovor sa skiperom. Najam jedrilice i jedrenje preporučamo svakom istinskom ljubitelju mora i vjetra. Hrvatska skriva bezbroj uvala i plaža koje su dostupne samo brodom pa možemo reći da je Jadran pravi nautičarski raj. Iskoristite blagodati našeg mora.