Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA INTERNET STRANICE

1. OPIS USLUGA

Internet stranice BIMEX TRAVEL svojim posjetiteljima pružaju mogućnost korištenja različitih sadržaja i usluga, a sukladno ovdje utvrđenim uvjetima. Pregled se sastoji od navođenja usluga koje pruža BIMEX TRAVEL, te informacija koje BIMEX TRAVEL smatra značajnim za objavu. BIMEX TRAVEL zadržava pravo izmjene sadržaja ukoliko je naknadno došlo do uočavanja pogrešno navedenog i objavljenog podatka. Korištenje objavljenog sadržaja dozvoljeno je isključivo za osobnu upotrebu pojedinca ili grupe zainteresirane za putovanje prema objavljenom programu. Kada na BIMEX TRAVEL šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji dostavljate elektronskom poštom, te podatke BIMEX TRAVEL koristi u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Zaposlenici agencije mogu vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili trećim osobama koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja a sve u svrhu realizacije vašeg upita ili rezervacije.

2. TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

BIMEX TRAVEL se obvezuje poduzeti sve razumne mjere u pouzdanom pružanju i objavi točnih i istinitih informacija. BIMEX TRAVEL ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočnih podataka od strane poslovnih partnera: vlasnika smještajnih kapaciteta, partner agencija i drugih oglašivača.

3. AUTORSKA PRAVA

Autor informacija i sadržaja na internet stranicama je BIMEX TRAVEL u suradnji sa svojim partnerima.Ukoliko primjetite neku povredu autorskih prava molimo da nas o tome svakako izvijestite isključivo pismenim putem i to na e-mail : info@bimextravel.com, kako bi iste bile uklonjene s naših stranica, a ukoliko s autorom ne bi postigli drugačiji dogovor. Ova internet stranica namijenjena je isključivo Vašoj osobnoj i nekomercijalnoj uporabi. Zabranjeno je kopiranje, distribuiranje, prodavanje i svaki drugi oblik upotrebe podataka sa ovih stranica u komercijalne kao i nelegalne svrhe.

4. LINKOVI NA DRUGE INTERNET STRANICE

Internet stranice BIMEX TRAVEL sadrže i linkove na internet stranice koje su pod nadzorom drugih tvrtki i osoba koji su isključivo informativnog karaktera. Ti linkovi su dostupni samo kao preporuka, odnosno potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. Te stranice nisu pod kontrolom BIMEX TRAVEL-a i BIMEX TRAVEL nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama. Poslovni odnos (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. BIMEX TRAVEL nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svojim stranicama.

5. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Slanjem upita kupac odnosno korisnik izjavljuje da je turističkoj agenciji BIMEX TRAVEL dobrovoljno stavio na raspolaganje svoje osobne podatke te dozvoljava da ih agencija koristi u cilju neometane provede i realizacije ugovorenog posla. To uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka trećim osobama koje su neophodne za realizaciju ugovorenog posla. BIMEX TRAVEL prikuplja samo nužne podatke o korisnicima potrebne za izvršenje rezervacije te se obavezuje se da će poštovati privatnost svih svojih kupaca i korisnika i da njihove podatke neće koristiti u marketinške svrhe osim uz prethodno odobrenje istih. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici  BIMEX TRAVEL I  poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

6. PROMJENE USLUGA I SADRŽAJA STRANICA

BIMEX TRAVEL zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Internet stranicama BIMEX TRAVEL bez obaveze prethodne najave. BIMEX TRAVEL ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

7. PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

BIMEXTRAVEL zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja Internet stranica. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetiteljima i korisnicima se preporučuje povremeno pogledati ove uvjete i pravila, a kako bi se što točnije informirali.